Σάββατο, 4 Αυγούστου 2007

Ορμόνες 2

Β. Ανδρικές Ορμόνες:
Βοδινόλη: Τυπική αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται μονίμως και έχει ως αποτέλεσμα ο άντρας να τρώει σαν βόδι ανεξάρτητα αν βρίσκεται σπίτι του, σε ταβέρνα ή στο Vardis και με γυναικεία συντροφιά. Παρότι τα βόδια είναι χορτοφάγα, η βοδινόλη ανοίγει την όρεξη για κάθε είδους ψητά, για ψαρομεζέδες, για σάλτσες και λαδομπούκια. Δεν έχει επιπτώσεις στις πράσινες σαλάτες και στα ραδίκια.
Μπεκρουλίνη (ή κουνουπιδόλη ή χωματόλη ή αυγουλίνη ή λιωματίνη ή κοκκαλίνη): Ορμόνη που εκκρίνεται οποαδήποτε ώρα του 24ώρου, αρκεί να υπάρχει η σωστή παρέα. Δημιουργεί τάση προς το μπεκρούλιασμα και συνήθως ακολουθεί χρονικάτην βοδινόλη. Συχνές επιπτώσεις είναι ο ύπνος με ρούχα, παπούτσια και ανοιχτά τα φώτα, σπάσιμο καθρέφτη με το κεφάλι κλπ. Αν συνδυαστεί με ατυχία, μπορεί να οδηγήσει σε ξύπνημα δίπλα σε γκόμενα-κουασιμόδο. Η ακατάσχετη έκκριση της μπεκρουλίνης οδηγεί τον άντρα σε σίγουρη καραγκιοζοποίηση.
Ποδοσφαιρίνη: Πανίσχυρη αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται τα βράδια του Champions League, Mundial καθώς και τις Κυριακές. Συνηθισμένο αποτέλεσμα είναι η απώλεια συνείδησης και η πλήρης αδιαφορία για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Συνοδεύεται από εκφράσεις όπως "γκ.... οοόχι ρε πο*στη", "πουτ*να μπάλα","πουλημένο κοράκι", "πάρτε το γκολάκι και μόκο", "γαμώ τον άξονα της Γης"κ.ά. Στις γυναίκες προκαλεί αντίστοιχη αύξηση της μουρμουρόνης.
Διπλανόλη: Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται σε όλους τους άντρες και πιο πολύ σε αυτούς με μόνιμη σχέση. Έχει ως αποτέλεσμα να γουστάρει περισσότερο κάποια άλλη γυναίκα από αυτή που έχει, όπως εκείνη στο διπλανό γραφείο, στο διπλανό διαμέρισμα, στην διπλανή ομπρέλα της παραλίας, στο διπλανό αμάξι στο δρόμο,την κολλητή της φίλης του ή την αδελφή της κλπ. Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η δική του είναι αντικειμενικά πιο ωραία από τις άλλες. Δεν υπάρχει τρόπος καταστολής αυτής της ορμόνης.
Μο*νοδουλίνη: Πρόκειται για ορμόνη που υπάρχει σε πολλούς άντρες και επιφέρει την πλήρη και άνευ όρων υποδούλωσή του σε κάποια γυναίκα. Η δράση της είναι ύπουλη γιατί ποτέ ο ασθενής δεν έχει επίγνωση της καταστάσεώς του αντίθετα πιστεύει ότι ελέγχει πλήρως τη γυναίκα. Τυπικές ενδείξεις είναι η απομάκρυνση από παλιούς φίλους, η αποχή από αγαπημένες συνήθειες και δραστηριότητες, καθώς και άλλες πιο περίπλοκες. Η ύπαρξη της μο*νοδουλίνης μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την βοήθεια τρίτων, κυρίως φίλων αλλά σπάνια αντιμετωπίζεται.
Καληνυχτίνη: Πρόκειται για ειδική περίπτωση ορμόνης που συναντάται σε ορισμένους άντρες. Συνέπεια αυτής είναι ο άντρας να γυροφέρνει κάποια γυναίκα αλλά ποτέ να μην προχωράει παραπάνω. Αρκείται στο να τη συνοδεύει έξω και να την γυρνάει το βράδυ σπίτι, γι'αυτό και λέγεται "καληνύχτας". Κάποια στιγμή η καληνυχτίνη αντικαθίσταται από τη μουνοδουλίνη.
Μπακουρόλη: Άλλη εξειδικευμένη ορμόνη. Χτυπά ορισμένους άντρες και έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουν "πεϊνιρλί" μόνο στα everest , στο filmnet και στο sirocco. Συνήθως οι ασθενείς αυτοί πάνε πολλοί μαζί, τουλάχιστον τρεις, και το καλό τους χέρι είναι πολύ πιο δυνατό από το άλλο. Το τέλος της μπακουρόλης έρχεται χάρη στη νυμφουλίνη.
Φιγουρατζίνη: Πρόκειται για συνηθισμένη ορμόνη, η επίδραση της οποίας εχει ως αποτέλεσμα ο άντρας θύμα να επιδεικνύει ό,τι νομίζει πως ζηλεύουν οι άλλοι σε αυτόν. Συγκεκριμένα: Αν πρόκειται για την ωραία φίλη του:Πάει στο κλαμπ, γυρνάει το κεφάλι του σαν περισκόπιο και κοιτάζει να δει αν την κοιτάζουν. Τότε καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, κάνει high five με τον"κολλητό" μπάρμαν με την αλογοουρά και παραγγέλνει. Αν πρόκειται για αυτοκίνητο: Του βάζει φιμέ ζελατίνα στα τζάμια, μαύρα πίσωφώτα, ψεύτικη extra εξάτμιση, τιμόνι momo, δικτυωτά προσκέφαλα, stereo με subwoofer, πετσετάκι Dewars στο ταμπλό κλπ. Μετά παίρνει σβάρνα τις καφετέριες από το Μικρολίμανο μέχρι τη Νέα Ερυθραία παίζοντας με 120dbσκυλοπόπ, κλαψομούνικα ζεϊμπέκικα και όλα τα σουξέ του Village 88. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το παράδοξο ότι η φιγουρατζίνη ενισχύει και αποδυναμώνει συγχρόνως την θεωρία του Δαρβίνου. Την ενισχύει γιατί οι φιγουρατζήδες αποτελούν τον χαμένο εξελικτικό κρίκο ανάμεσα στον πίθηκο καιτον άνθρωπο. Την αποδυναμώνει γιατί αποδεικνύει ότι διαδικασία της Φυσικής Επιλογής δεν είναι αρκετή για να απαλλάξει την Φύση από εντελώς άχρηστα και χωρίς λόγο υπαρξης όντα, όπως οι φιγουρατζήδες.
[Tα παραπάνω είναι μια προσφορά ενός φίλου, τον οποίο ευχαριστώ για το mail.]

13 σχόλια:

Neverlandean είπε...

E, των γυναικών είναι καλύτερο. Όπως είναι φυσικό, οι γυναικείες είναι πιο "δραστικές" LOOOOOL!

orestis είπε...

Είδες;

Μια ζωή μέσα στη δραστηριότητα...

μην τ' ανοίξω καλύτερα!!!

TZONAKOS είπε...

Εξετάστηκα και μου βρήκαν χαμηλή μουνοδουλίνη αλλα υψηλή Απεναντόλη
Ειναι μια ορμόνη που εκκρίνεται οταν η απέναντι γυναίκα ειναι κούκλα με θεϊκό χαμόγελο και μεγάλα μεμέ :)
Αλλα ειπε ο δόκτορ οτι δεν κινδυνεύω, μου έδωσε χάπια Αντικλωτς παίρνω ενα κάθε 3 ωρες κι ετσι αυτα βοηθάνε πάντα να κοιτάω αν ο συνοδός της απέναντι είναι άγριος.

orestis είπε...

Καλά είσαι.

εμένα μου βρήκαν αντρικές και όχι υναικείες και δεν με πιάνου τα χάπια.

Με είπε ο γιατρός να κόψω το ποδόσφαιρο.

Και του είπε" Τι λες ρε μα***α. Κόβεται η μπάλα;"

TZONAKOS είπε...

Κόβεται.
Θα σου δώσω κάρτα του γιατρού, ειναι Ορμονολόγος καλός.
Βεβαια εγω τον κορόϊδεψα και ναι μεν παίρνω τα χάπια για την Απεναντόλη αλαλ εχω μαζι και μια φωτιγραφική μηχανή και φωτογραφίζω τις απέναντι λέμε... χικκκ

orestis είπε...

Έτσι την κόβω και γω.

Θα κάνω δεν βλέπω και θα τα γράφω σε βίντεο.

x-oyranoy είπε...

Aκουσε να δεις, αμα δεν ειναι και λιγο μαλακας ο αντρας τι να τον κανεις?
Το μυστικο ειναι να τον κανεις να νομιζει οτι ολα ειναι δικη του ιδεα (!) και οτι η αποφαση παρθηκε απο αυτον... απο κει και περα θα εχεις εναν ευτυχισμενο γαμο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

orestis είπε...

X- oyranoy το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα ποτέ...χααχαχα

Μυστικά υπάρχουν μόνο για νόστιμα φαγητά.

Για το γάμο, η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Αν σήκωνε και τα πόδια, μπορεί κάτι να γινόταν.

veloz είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!
XA!

(as mi milisoume gia podosfairo:bgainoun oi antres filoi gia kafe kai egw apousiazw gt eimai gipedo!!!)

orestis είπε...

Το ξέρα εγώ.

είσαι ο ανθρωπός μου.

η ανταλλαγή στο γήπεδο λοιπόν.

Φιλάκια

KitsosMitsos είπε...

Να κλάψω ή να γελάσω; Κατά καιρούς, λίγο-πολύ έχω περάσει σχεδόν από όλες! Τι να κάνω γιατρέ μου; Υπάρχει κανένα εμβόλιο για όλα αυτά;

orestis είπε...

μόνο χάπια δίνουμε.

Αλλά θα δούμε τι μπορεί να γίνει

SOSO "EGKLIMATA" είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ! ΑΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ...