Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Είδα

Είδα το σωσία του Γιαννάκη να αγκαλιάζει θερμά ωραιότατα σοβατισμένη ξανθιά αλλοδαπή κυρία (το αλλοδαπή όχι χάρην ρατσισμού αλλά αντικειμενικότητας).
Η πλήρης επίδειξη του "δείτε ρε μαλάκες τι μ...ί κυκλοφορώ γιατί μπορώ" (το γιατί άγνωστο).
Η επιλογή της κυρίας σαφέστατη. "Θέλω visa για να μείνω στο χώρα σας, στο ωραίο χώρα σας."

Είδα, τις νεαρές, καλλίγραμμες και μη, να έχουν ζεσταθεί και να τα έχουν πετάξει όλα έξω, μαζί με τα μάτια των περαστικών και του άμοιρου οδηγού του λεωφορείου που μας μετέφερε.

Μίλησα, με ένα taxi driver γαμάτο, από τους λίγους του κλάδου.

Μύρισα τους απανταχού άπλυτους του λεωφορείου, εξαιτίας της αδικίας της φύσης, που ναι μεν με προίκησε με πολλά χαρίσματα, αλλά το ύψος δεν ήταν ένα από αυτά.
Στο σημείο αυτό κάνω καταγγελία. Εμείς του 1,60 (με τα χέρια στην ανάταση) τι φταίμε να μυρίζουμε τις μασχάλες των υπολοίπων; ΕΕΕ; Διότι όποτε μπαίνω σε crowded bus πάντα κάποια μασχάλη θα βρεθεί από κάτω. Συνήθως άπλυτη.

Είδα, έναν γνωστό μου, κομπάρσο σε ελληνική ταινία περσινή και διερωτώμαι...face control μόνο στο ENVY παίζει; Ρατσισμός.

Δεν είδα, κάτι που να μην θέλω να το διακωμωδήσω. Ελπίζω λοιπόν. Σε ένα καλύτερο αύριο.

2 σχόλια:

tyharpastos είπε...

Υπάρχει σωσσίας του Γιαννάκη! Απίστευτο!! Τελικά η φύση έχει χιούμορ.

Πού είδες αυτό το λεοφωρείο με τα χυμένα μάτια. Βαρέθηκα χρόνια και χρόνια να τα κουβαλώ στις κόγχες τους. Μ' έχουν κουράσει.

Αυτά παθαίνεις στα 1,60, ε! Δεν μπαίνω σε λεοφωρεία, αλλά μετά την σοκαριστική αποκάλυψη για το τι παθαίνουν οι συνανθρωποί μου εξαιτίας του ότι εμένα και διαφορους άλλους η φύση μας έκανε 1,85,ορκίζομαι ότι για καλό και για κακό θα πλένω τις μασχάλες μου ανα οχτάωρο, όπως οι αντιβιώσεις της προηγούμενης γενιάς.

Ενας κόσμος που θα υπάρχει κάτι που δεν θα θέλεις να διακωμωδήσεις, θα είναι ένας κόσμος ζοφερός.

Καλημέρα και χρονια πολλά.

orestis είπε...

Είναι το magic bus. Υπάρχει παντού και πάντα με νεαρές αιθέριες υπάρξεις, υπέρμαχους του σλόγκαν του φεμινισμού "κάψτε τα σουτιέν". Χθες εθεάθη στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους.

Αυτά και χειρότερα για τη γενιά του 1,60. Πολλοί οι πρόθυμοι να μπουν σε λεωφορείο με κίνητρο τις προαναφερθείσες υπάρξεις.

Καλή ιδέα το πλύσιμο ανά οχτάωρο, συνιστώ αφρόλουτρο John Player, θα τραβήξει σαν μαγνήτης και τις νεαρές, οπότε διπλό κέρδος.

Πάντα υπάρχει κάτι στον κόσμο να διακωμωδήσω.. εγώ. Απλά χθες δεν έτυχε να κοιταχτώ στον καθρέφτη.

Καλήμερα και σε σας και επίσης χρόνια σας πολλά.